У жовтні виробництво кави в Колумбії знизилось на 13% в порівнянні з попереднім роком

Date:

За даними Наіональної Федерації кави в Колумбії у жовтні виробництво кави в Колумбії, найбільшому в світі виробнику м’яко митої арабіки, перевищило 1 мільйон мішків зеленої кави по 60 кг, що на 13% менше, ніж майже 1,2 мільйона мішків, зареєстрованих в жовтні 2020 року.

Жовтень знаменує початок кавового року (жовтень 2021-вересень 2022).

У поточному календарному році (січень-жовтень) виробництво становило майже 10,1 мільйона мішків, що на 6% менше, ніж 10,7 мільйона мішків попереднього періоду.

А за останні 12 місяців (листопад 2020 р. – жовтень 2021 р.) виробництво впало на 5% до 13,2 млн мішків з майже 13,9 млн мішків роком раніше.

З початку року та 12-мільйонний експорт кави виріс на 2%

З початку року експорт кави (січень-жовтень) зріс на 2% до понад 10,1 мільйона мішків зеленої кави по 60 кг з понад 9,9 мільйона мішків, експортованих роком раніше.

За останні 12 місяців (листопад 2020 р. – жовтень 2021 р.) експорт кави досяг 12,7 млн мішків по 60 кг, що також на 2% більше, ніж майже 12,5 млн мішків, експортованих за той самий попередній період.

А в жовтні (початок кавового року) вони впали на 6% до 986 000 мішків із майже 1,1 мільйона, розміщених за кордоном у жовтні 2020 року.

Джерело: https://federaciondecafeteros.org/w…offee-production-falls-13-in-october/?lang=en

Новини і публікації

Підпишіться і отримуйте інформацію про нові публікації та життя кавової спільноти щотижня

Ми не спамимо! Ви можете відписатися в будь-який момент. Ознайомтесь із нашою політикою приватності/конфіденційності.

Поділіться постом в соцмережах

spot_imgspot_img

Популярне

Більше подібного контенту
Related

Nutation та мутації в каві: огляд статті Barista Hustle

Повна стаття з відео та фото англійською...

«Краще готувати каву вдома, ніж пити її в кафе»

Повідомлення від BH (Barista Hustle), 30 травня 2025 року...