Facebook Instagram Telegram Twitter
увійти
  • Новини
  • Навколо кави
  • Інтерв’ю
  • Історія кави
  • Зерно
  • Кав’ярні
  • Здоров’я
  • Бізнес
  • Обладнання
  • Обсмажка
  • Події
  • Приготування кави
увійти
Ласкаво просимо!увійти в свій аккаунт
забули пароль?
Політика конфіденційності/приватності
Відновлення паролю
відновити пароль
пошук
Logo
LogoУкраїнська кавова спільнота
увійти
Ласкаво просимо! увійдіть в свій аккаунт
Забули свій пароль? отримати допомогу
Політика конфіденційності/приватності
Відновлення паролю
відновити пароль
Пароль буде по електронній пошті до вас.
Про нас
Пошук
Logo
Увійти / приєднатися
  • Новини
    • Не пропустіть дедлайн! Подайте свій продукт або дизайн на конкурси World of Coffee Geneva

      02/05/2025

      2025 World Coffee Roasting Championship

      29/04/2025

      СКА перебирає на себе програму Q Grader: що зміниться для кавових профі

      26/04/2025

      CERĒS Robo Coffee Shop

      21/04/2025

      9-10 квітня у Київі відбудеться виставка Tea & Coffee Shop в рамках WorldFood GastroDays

      30/03/2025
  • Навколо кави
    • 2024 рік у світі спешелті кави: що змінилося та куди рухаємося далі

      27/12/2024

      WOC COPENHAGEN 2024 IMPRESSIONS

      14/07/2024

      Про феномен еспресо та кав’ярень в італійському стилі

      11/10/2023

      Cup of excellence – “Олімпіада” у світі кави. Нагорода, яка має значення

      11/06/2023

      Як перестати купувати кота в мішку, або порівняльна характеристика упаковок комерційної та спешалті кави

      25/03/2023
  • Інтерв’ю
    • Любов Таран: Шлях від чемпіонки до власниці кав’ярні Punkt Coffee

      30/04/2025

      Ми — Bedoin

      23/04/2025

      “Наша Кава” Ірина Маркіна-Бадюл

      06/04/2025

      Юрій Кваснюк про Kaffelogic Nano 7e

      23/03/2025

      Prostir.Coffee – Херсон.

      19/01/2025
  • Історія кави
    • Про історію кави в Бразилії та українську південноамериканську мрію

      11/12/2024

      Відкрийте для себе історію обсмаження кави, або чому раніше кава мала запах диму?

      15/01/2024

      Ґватемала. Історія кави. Інноваційний підхід та особливе ставлення.

      02/01/2024

      Кава в Ємені: від славетного минулого до сучасного занепаду

      17/09/2023

      Історія кави в Уґанді, або як контрабанда стала однією з причин епідемії СНІДУ

      21/08/2023
  • Зерно
    • Бразильська кава найвищої якості за доступною ціною

      21/04/2025

      Обробка кави та її різновиди

      12/02/2025

      Кавова криза в Кенії: аналіз проблем, з якими стикаються фермери

      06/01/2025

      Як народилась арабіка?

      29/07/2023

      Шкідники кави та методи боротьби з ними

      10/07/2023
  • Кав’ярні
    • Любов Таран: Шлях від чемпіонки до власниці кав’ярні Punkt Coffee

      30/04/2025

      Ми — Bedoin

      23/04/2025

      “Наша Кава” Ірина Маркіна-Бадюл

      06/04/2025

      Prostir.Coffee – Херсон.

      19/01/2025

      Знайомство. Кава 44 – маф, який зміг, або де взяти каву з собою у Львові?

      21/09/2023
  • Здоров’я
    • Гіпоосмія, аносмія та дисгевзія. Коли кава втратила аромат: практичний посібник з відновлення сенсорних здібностей.

      27/04/2025

      Кава та алергія: сучасні дослідження та рекомендації для кавової спільноти

      20/04/2025

      Кава та депресія. Що нам треба знати?

      14/02/2025

      Помірне споживання кави може покращити ваш мікробіом

      06/01/2025

      Вміст кофеїну в залежності від обсмажки

      11/12/2024
  • Бізнес
    • СКА перебирає на себе програму Q Grader: що зміниться для кавових профі

      26/04/2025

      CERĒS Robo Coffee Shop

      21/04/2025

      Бразильська кава найвищої якості за доступною ціною

      21/04/2025

      Кавова криза в Кенії: аналіз проблем, з якими стикаються фермери

      06/01/2025

      Нові форми та стандарти дегустації, затверджені SCA

      09/11/2024
  • Обладнання
    • CERĒS Robo Coffee Shop

      21/04/2025

      Відкрито передзамовлення на Roest P3000

      30/03/2025

      Юрій Кваснюк про Kaffelogic Nano 7e

      23/03/2025

      Інновації в обладнанні для обсмажування кави 2024: Рік технологічних проривів та трансформації галузі

      02/01/2025

      Як правильно користуватися рефрактометром

      10/12/2024
  • Обсмажка
    • Не пропустіть дедлайн! Подайте свій продукт або дизайн на конкурси World of Coffee Geneva

      02/05/2025

      Ми — Bedoin

      23/04/2025

      Відкрито передзамовлення на Roest P3000

      30/03/2025

      Обсмажка в стилі No-Crack Roasting

      23/03/2025

      Вміст кофеїну в залежності від обсмажки

      11/12/2024
  • Події
    • 2025 World Coffee Roasting Championship

      29/04/2025

      9-10 квітня у Київі відбудеться виставка Tea & Coffee Shop в рамках WorldFood GastroDays

      30/03/2025

      World of Coffee Geneva 2025 – реєстрацію відкрито!

      15/02/2025

      Редакція журналу KASCAPA ділиться попереднім графіком кавових заходів на 2025 рік

      13/02/2025

      Національний чемпіонат з Лате-Арт та Джезви 2025 завершився в Львові, і ми раді вітати переможців

      01/02/2025
  • Приготування кави
    • Що не так з американо?

      23/04/2025

      Як приготувати каву в AeroPress

      16/02/2025

      Кавова карта та дескриптори

      15/02/2025

      Кавовий компас, або як покращити смак кави

      14/02/2025

      Науковий підхід до заварювання кави: Baristahustle публікує нову частину серії

      29/12/2024
Logo
  • Новини
    • Не пропустіть дедлайн! Подайте свій продукт або дизайн на конкурси World of Coffee Geneva

      02/05/2025

      2025 World Coffee Roasting Championship

      29/04/2025

      СКА перебирає на себе програму Q Grader: що зміниться для кавових профі

      26/04/2025

      CERĒS Robo Coffee Shop

      21/04/2025

      9-10 квітня у Київі відбудеться виставка Tea & Coffee Shop в рамках WorldFood GastroDays

      30/03/2025
  • Навколо кави
    • 2024 рік у світі спешелті кави: що змінилося та куди рухаємося далі

      27/12/2024

      WOC COPENHAGEN 2024 IMPRESSIONS

      14/07/2024

      Про феномен еспресо та кав’ярень в італійському стилі

      11/10/2023

      Cup of excellence – “Олімпіада” у світі кави. Нагорода, яка має значення

      11/06/2023

      Як перестати купувати кота в мішку, або порівняльна характеристика упаковок комерційної та спешалті кави

      25/03/2023
  • Інтерв’ю
    • Любов Таран: Шлях від чемпіонки до власниці кав’ярні Punkt Coffee

      30/04/2025

      Ми — Bedoin

      23/04/2025

      “Наша Кава” Ірина Маркіна-Бадюл

      06/04/2025

      Юрій Кваснюк про Kaffelogic Nano 7e

      23/03/2025

      Prostir.Coffee – Херсон.

      19/01/2025
  • Історія кави
    • Про історію кави в Бразилії та українську південноамериканську мрію

      11/12/2024

      Відкрийте для себе історію обсмаження кави, або чому раніше кава мала запах диму?

      15/01/2024

      Ґватемала. Історія кави. Інноваційний підхід та особливе ставлення.

      02/01/2024

      Кава в Ємені: від славетного минулого до сучасного занепаду

      17/09/2023

      Історія кави в Уґанді, або як контрабанда стала однією з причин епідемії СНІДУ

      21/08/2023
  • Зерно
    • Бразильська кава найвищої якості за доступною ціною

      21/04/2025

      Обробка кави та її різновиди

      12/02/2025

      Кавова криза в Кенії: аналіз проблем, з якими стикаються фермери

      06/01/2025

      Як народилась арабіка?

      29/07/2023

      Шкідники кави та методи боротьби з ними

      10/07/2023
  • Кав’ярні
    • Любов Таран: Шлях від чемпіонки до власниці кав’ярні Punkt Coffee

      30/04/2025

      Ми — Bedoin

      23/04/2025

      “Наша Кава” Ірина Маркіна-Бадюл

      06/04/2025

      Prostir.Coffee – Херсон.

      19/01/2025

      Знайомство. Кава 44 – маф, який зміг, або де взяти каву з собою у Львові?

      21/09/2023
  • Здоров’я
    • Гіпоосмія, аносмія та дисгевзія. Коли кава втратила аромат: практичний посібник з відновлення сенсорних здібностей.

      27/04/2025

      Кава та алергія: сучасні дослідження та рекомендації для кавової спільноти

      20/04/2025

      Кава та депресія. Що нам треба знати?

      14/02/2025

      Помірне споживання кави може покращити ваш мікробіом

      06/01/2025

      Вміст кофеїну в залежності від обсмажки

      11/12/2024
  • Бізнес
    • СКА перебирає на себе програму Q Grader: що зміниться для кавових профі

      26/04/2025

      CERĒS Robo Coffee Shop

      21/04/2025

      Бразильська кава найвищої якості за доступною ціною

      21/04/2025

      Кавова криза в Кенії: аналіз проблем, з якими стикаються фермери

      06/01/2025

      Нові форми та стандарти дегустації, затверджені SCA

      09/11/2024
  • Обладнання
    • CERĒS Robo Coffee Shop

      21/04/2025

      Відкрито передзамовлення на Roest P3000

      30/03/2025

      Юрій Кваснюк про Kaffelogic Nano 7e

      23/03/2025

      Інновації в обладнанні для обсмажування кави 2024: Рік технологічних проривів та трансформації галузі

      02/01/2025

      Як правильно користуватися рефрактометром

      10/12/2024
  • Обсмажка
    • Не пропустіть дедлайн! Подайте свій продукт або дизайн на конкурси World of Coffee Geneva

      02/05/2025

      Ми — Bedoin

      23/04/2025

      Відкрито передзамовлення на Roest P3000

      30/03/2025

      Обсмажка в стилі No-Crack Roasting

      23/03/2025

      Вміст кофеїну в залежності від обсмажки

      11/12/2024
  • Події
    • 2025 World Coffee Roasting Championship

      29/04/2025

      9-10 квітня у Київі відбудеться виставка Tea & Coffee Shop в рамках WorldFood GastroDays

      30/03/2025

      World of Coffee Geneva 2025 – реєстрацію відкрито!

      15/02/2025

      Редакція журналу KASCAPA ділиться попереднім графіком кавових заходів на 2025 рік

      13/02/2025

      Національний чемпіонат з Лате-Арт та Джезви 2025 завершився в Львові, і ми раді вітати переможців

      01/02/2025
  • Приготування кави
    • Що не так з американо?

      23/04/2025

      Як приготувати каву в AeroPress

      16/02/2025

      Кавова карта та дескриптори

      15/02/2025

      Кавовий компас, або як покращити смак кави

      14/02/2025

      Науковий підхід до заварювання кави: Baristahustle публікує нову частину серії

      29/12/2024

Про нас

Українська кавова спільнота (УКС) – це портал про якісну каву.

Наша головна мета – зібрати корисну та цікаву інформацію для тих, хто любить каву або працює з нею професійно і прагне підвищувати якість напоїв. А оскільки якісні напої починаються з якісного зерна, то друга наша мета – це популяризація кави «спешелті».

Facebook
Instagram
Telegram
Twitter

Документи

  • Про нас
  • Правила користування
  • Політика конфіденційності/приватності
  • Політика cookies

© 2025 Українська кавова спільнота. Зареєстрована торгова марка. Всі права застережено.