Повідомлення від BH (Barista Hustle), 30 травня 2025 року
Чи погоджуєтеся ви з цим твердженням?
26 червня під час World of Coffee в Женеві ця тема буде ретельно обговорена на наступному епічному дебаті у форматі «ТРИ НА ТРИ». Участь буде безкоштовною. Господарем вечора стане My Little Cup. Ось адреса, і якщо ви не зможете бути присутніми, не хвилюйтеся – буде відео. Але ми знаємо що може хтось із вас буде в Женеві, отже можете завітати. Ось тільки я поки не дізнався на яку годину. Спробую отримати від господарів цю інформацію, і тоді поділюсь із вами.
BH обрали шістьох найкращих ораторів кавової індустрії, щоб допомогти нам розібратися з тим, що вже давно обговорюється. Це може бути найбільша загроза для кафе-бізнесу… Підйом супер-домашніх бариста. Про це говорять усі. Навіть The Hoff вважає, що різниця між професійною кавою та кавою, приготовленою вдома, значно зменшилась. На своєму каналі Lance Hedrick припускає, що найкращу каву можна отримати зараз за зачиненими дверима — або навіть у його власній студії-кафе.
Учасники дебатів
Знаючи, що ця тема дуже близька до сфери інтересів Ленса, звісно, ми мали запросити його до участі у дебатах, і, на щастя, він прийняв цей виклик. Ми також запросили видатного консультанта з обсмажування кави, автора бестселерів і засновника Prodigal — Scott Rao. Крім того, на заході буде представництво від SCA у вигляді Ендрю Толлі, члена ради SCA та ведучого подкасту Coffee Knowledge Hub Podcast. Також у дебатах візьме участь Sierra Yeo — чемпіонка UK Brewers Cup, засновниця мережі для жінок у кавовій індустрії Kore Directive та дослідниця інституту ZHAW у Цюриху. Інші спікери будуть оголошені протягом найближчих тижнів.