Kenya Mukure
Країна: Kenya
Регіон: KirinyagaРайон: Kabare
Кооператив: Kabare FCS
Станція/фабрика: Mukure
Різновид зерна: SL 28, SL 34, Batian, Ruiru 11
Обробка: Мита
Смако-ароматичний профіль: Ягоди, ожина, цукерки, вишня, шоколад, лимон
Історія ферми або регіону/довідкова інформація
Kabare FCS розташована в центральному районі Кіріньяги, між округами Ньєрі та Кірініяга. Різні фабрики розташовані на схилах гори Кенія, другої за висотою гори на африканському континенті. Фермери Kabare FCS здебільшого культивують традиційні сорти SL28 та SL34.Техніка обробки
Кавові вишні сортують вручну перед очищенням. Потім зерна ферментують протягом ночі в резервуарах, щоб розчинити цукри м’якоті ягоди. Після ферментації неочищені кавові ягоди промивають і сортують за грейдами P1, P2, P3 і P. Останнім етапом є сушка кави на африканських ліжках, яка займає від 9 до 15 днів.Екологія/ сталість, соціальний/розвиток громад
Кооператив Kabare FCS впровадив систему, за якою керівники фабрик змінюють заводи кожні кілька сезонів. Це дозволяє їм обмінюватися знаннями та підтримувати стабільну якість між різними фабриками.Інформація про зерно: CoffeeMaxGreen.com та Cropster.com