Ферментація кави

  • Автор теми Volo
  • Дата створення
  • Для того, щоб мати можливість писати на форумі чи зв'язатися із продавцем товару на кавовому базарі, слід зареєструватися. В разі проблем з реєстрацією, звяжіться з адміністрацією форуму через форму зворотнього зв'язку
  • Запрацював телеграм канал з публікаціями а також група для їх обговорення!
    Канал в телеграм: t.me/ukrainiancoffeecommunity
    Група в телеграм: t.me/ukrainiancoffeecommunitygroup
Coffee Roaster Kaffelogic

Volo

Модератор
Команда форуму
28.04.21
61
23
8
www.kavova.net.ua
Ферментація кави
Анаеробне бродіння є основним типом бродіння за замовчуванням, оскільки мікроби, що беруть участь у ньому, є анаеробами, тобто вони здійснюють бродіння за відсутності кисню як природний метаболічний процес. Тому ми створюємо плутанину, коли говоримо про природні біологічні процеси ферментації так, ніби вони не є природними анаеробними. Виробники, які ферментують вишню в герметичних резервуарах з водою, не запускають анаеробну ферментацію, але змінюють наявність вільного кисню в резервуарі. Існує небагато досліджень, які документують, як змінюються процеси мікробної ферментації в цих умовах, тому їх зазвичай називають "експериментальними процесами". Деякі аромати в такій каві дійсно мають досить специфічний смак, що не всім подобається. Якщо ви хочете дізнатися більше і зрозуміти, що таке ферментація кави, послухайте подкасти Люсії Соліс (Lucia Solis) за адресою www.luxia.coffee
Fermentation_graphycs.jpeg
Картинка взята у https://helenacoffee.vn