Ферментація кави
Анаеробне бродіння є основним типом бродіння за замовчуванням, оскільки мікроби, що беруть участь у ньому, є анаеробами, тобто вони здійснюють бродіння за відсутності кисню як природний метаболічний процес. Тому ми створюємо плутанину, коли говоримо про природні біологічні процеси ферментації так, ніби вони не є природними анаеробними. Виробники, які ферментують вишню в герметичних резервуарах з водою, не запускають анаеробну ферментацію, але змінюють наявність вільного кисню в резервуарі. Існує небагато досліджень, які документують, як змінюються процеси мікробної ферментації в цих умовах, тому їх зазвичай називають "експериментальними процесами". Деякі аромати в такій каві дійсно мають досить специфічний смак, що не всім подобається. Якщо ви хочете дізнатися більше і зрозуміти, що таке ферментація кави, послухайте подкасти Люсії Соліс (Lucia Solis) за адресою www.luxia.coffee
Картинка взята у https://helenacoffee.vn
Анаеробне бродіння є основним типом бродіння за замовчуванням, оскільки мікроби, що беруть участь у ньому, є анаеробами, тобто вони здійснюють бродіння за відсутності кисню як природний метаболічний процес. Тому ми створюємо плутанину, коли говоримо про природні біологічні процеси ферментації так, ніби вони не є природними анаеробними. Виробники, які ферментують вишню в герметичних резервуарах з водою, не запускають анаеробну ферментацію, але змінюють наявність вільного кисню в резервуарі. Існує небагато досліджень, які документують, як змінюються процеси мікробної ферментації в цих умовах, тому їх зазвичай називають "експериментальними процесами". Деякі аромати в такій каві дійсно мають досить специфічний смак, що не всім подобається. Якщо ви хочете дізнатися більше і зрозуміти, що таке ферментація кави, послухайте подкасти Люсії Соліс (Lucia Solis) за адресою www.luxia.coffee
Картинка взята у https://helenacoffee.vn