У Львові на фестивалі прикупив пачку Руанди від YOCO, зерно виявилось дуже світлим і ніяк не хотіло заварюватися .
Але мені таки вдалось із нього отримати чудову каву. Отже лайф-хак наступний: перевернутий аеропрес, кави насипаємо на рівні трійки (перевернутий), помол класичний, трохи грубший за еспресо, вода 98-99оС, з додаванням сульфату магнію, гарно перемішуємо і настоюємо в перевернутому аеропресі 2.5 хв. Потім тихесенько вичавлюємо і додаємо води (варіант з байпасом). І у вас чудова кава .
Ідеї? Коментарі? Зауваження?
Але мені таки вдалось із нього отримати чудову каву. Отже лайф-хак наступний: перевернутий аеропрес, кави насипаємо на рівні трійки (перевернутий), помол класичний, трохи грубший за еспресо, вода 98-99оС, з додаванням сульфату магнію, гарно перемішуємо і настоюємо в перевернутому аеропресі 2.5 хв. Потім тихесенько вичавлюємо і додаємо води (варіант з байпасом). І у вас чудова кава .
Ідеї? Коментарі? Зауваження?
Останнє редагування: