Увага, розіграш для всіх ростерій та інших людей, які пов'язали своє життя з кавою!

• Для того, щоб мати можливість писати на форумі чи зв'язатися із продавцем товару на кавовому базарі, слід зареєструватися. В разі проблем з реєстрацією, звяжіться з адміністрацією форуму через форму зворотнього зв'язку
  • Запрацював телеграм канал з публікаціями а також група для їх обговорення!
    Канал в телеграм: t.me/ukrainiancoffeecommunity
    Група в телеграм: t.me/ukrainiancoffeecommunitygroup
Coffee Roaster Kaffelogic

НашаКава

Модератор
Команда форуму
17.08.21
53
51
18
Конкурс для всіх ростерій та інших людей, які пов’язали своє життя з кавою)

Цього разу призом буде не кава, а «Набір для обсмажчика», від Марини Пензій, до якого входять: книга «Дефекти обсмажки», «Руководство по определению дефектов зеленой арабики мытой обработки» та Колесо Смаків для тестувальників кави(Coffee Taster's Flavor Wheel)!
Це неймовірно корисні матеріали для всіх, хто задіяні у кавовій сфері: як для новачків, так і для тих, хто має багаторічний досвід!
У книзі є все, що вам буде корисно: про обладнання для контролю якості обсмажування, про те які фізичні та хімічні процеси відбуваються у зерні під час обсмаження і, власне, перелік недоліків з детальним описом.

Що треба зробити, аби одержати цей Набір?

1. Зареєструватись на форумі kavova.net.ua
2. Напишіть тут трохи про себе (ким працюєте у сфері кави, а також чим найбільше цікавитесь з професійної точки зору).
3. Одержати порядковий номер від модератора.
4. Чекати дати розіграшу.

26 листопада генератор випадкових чисел вибере число-переможця і ми зв’яжемось з вами щоби відправити вам цей супернабір!

Також будемо неймовірно щасливі, якщо ви запросите взяти участь у розіграші всіх своїх колег, кого можуть зацікавити ці матеріали!

зображення_viber_2021-11-04_12-36-48-083.jpg

зображення_viber_2021-11-13_12-14-53-225.jpg

зображення_viber_2021-11-13_12-14-59-834.jpg
зображення_viber_2021-11-13_12-14-55-953.jpg
Хай вам щастить!)

Останнє редагування модератором:

Marta

Зареєстрований
16.11.21
2
3
3
Привіт, я не профі, просто полюбляю смачну каву. Саме намагаюся зібрати всю корисну інфу про обсмажку, бо дуже кортить спробувати смажити самій вдома. :)

• Like
Реакції: НашаКава

shareaholic

Зареєстрований
07.06.21
1
1
3
Кавовий ентузіаст, організатор колективних замовлень, гіперлокальний кавовий нанодилер :cool:

• Like
Реакції: Volo

otamanishche

Зареєстрований
10.09.21
1
0
1
Київський кавовий бариста-гурман. В перманентному бажані дізнаватись щось нове . Люблю відвідувати кав’ярні та пробувати каву від різних ростерій. Цікавить сфера обсмажки. Завжди в пошуках літератури про обсмажку.

НашаКава

Модератор
Команда форуму
17.08.21
53
51
18
Київський кавовий бариста-гурман. В перманентному бажані дізнаватись щось нове . Люблю відвідувати кав’ярні та пробувати каву від різних ростерій. Цікавить сфера обсмажки. Завжди в пошуках літератури про обсмажку.
Ваш №4

Ярослав

Зареєстрований
16.11.21
1
1
3
Меня зовут Ярослав, стажор обжарщика, хочу обрести хорошие знания в кофейной сфере))

• Like

Валерия

Зареєстрований
17.11.21
5
3
3
Меня зовут Валерия, я работаю тренером бариста. Хочу развиваться в сфере кофе и знать больше с каждым днем. Хочу стать ещё лучше и быть лучшим специалистом.

• Like

Виклик Прийнято

Зареєстрований
18.11.21
1
1
1
Добрий день! Мій зв'язок із кавою почався більше року тому. За цей час було пройдено ще не дуже довгий шлях, проте мої знання поглиблюються, а приготування кави стає — сподіваюся — більш свідомим і досконалим, оскільки я відкрита до навчання й активно здобуваю навички у цій сфері! Наразі працюю бариста й не уявляю свого життя без обладнання, гостей та атмосфери, в яку поринаєш на роботі.
Дуже цікавлять усі аспекти професії та шлях зерна від рослини до чашки. Тому я вивчаю обсмажку ✊.

• Like

Андрій

Зареєстрований
18.11.21
1
1
3
Доброго дня)
Я обсмажчик компанії Rona)
Вона знаходиться в Хмельницькому)
В кавовій індустрії вже 2 роки)
Цікаво було б почитати дізнатись щось нове)

• Like

НашаКава

Модератор
Команда форуму
17.08.21
53
51
18
Добрий день! Мій зв'язок із кавою почався більше року тому. За цей час було пройдено ще не дуже довгий шлях, проте мої знання поглиблюються, а приготування кави стає — сподіваюся — більш свідомим і досконалим, оскільки я відкрита до навчання й активно здобуваю навички у цій сфері! Наразі працюю бариста й не уявляю свого життя без обладнання, гостей та атмосфери, в яку поринаєш на роботі.
Дуже цікавлять усі аспекти професії та шлях зерна від рослини до чашки. Тому я вивчаю обсмажку ✊.
Ваш №7

НашаКава

Модератор
Команда форуму
17.08.21
53
51
18
От і настав цей довгоочікуваний день, сьогодні став відомим переможець нашому розіграші!

Генератор вибрав число 8, це число @Андрій , щиро вітаємо!)Результат.png

листвкка.png

Зв'яжіться з кимось з модераторів для уточнення всієї необхідної інформаії.

НашаКава

Модератор
Команда форуму
17.08.21
53
51
18
Наш перший переможець так і не зв'язався з нами, тож ми провели заново розіграш і цього разу переміг @otamanishche

Щирі вітання!генератор деф.обсмажки.png