Вдома пробувала обсмажувати в духовці.
Переваги: доступно всім, неважко контролювати процес.
Недоліки: треба постійно перемішувати, багато диму, треба провіювати від плівочок.
В аерогрилі.
Переваги: відсутність диму, неважко спостерігати за кавою.
Недоліки: треба перемішувати, довше в порівнянні з духовкою.
Обидва методи цілком доступні для всіх і потребують близько 30-40 хвилин вільного часу.
Переваги: доступно всім, неважко контролювати процес.
Недоліки: треба постійно перемішувати, багато диму, треба провіювати від плівочок.
В аерогрилі.
Переваги: відсутність диму, неважко спостерігати за кавою.
Недоліки: треба перемішувати, довше в порівнянні з духовкою.
Обидва методи цілком доступні для всіх і потребують близько 30-40 хвилин вільного часу.