Італійська технологічна фірма PuroSole розробила прогресивну установку, яка готова обсмажувати зерна кави за допомогою поновлюваних джерел енергії.
Троє співзасновників місії витратили майже шість років на розвиток екологічно чистого методу використання сонячної енергії.
Даніеле Томмі є одним із засновників PuroSole:
"Ми нагріваємо каву, а не обертовий кошик чи повітря в ньому", - каже він.
"Це сама кава нагрівається, сонячні промені потрапляють на кавові зерна, нагрівають їх і викликають нагрівання навколишнього повітря".
"Але, по суті, найтепліша частина всього цього – це самі зерна".
PuroSole прагне різко знизити вартість великих термодинамічних установок і розробив невеликий моторизований відбивач, який, за їхніми словами, є повністю самодостатнім.
Інженер-електронік і співзасновник PuroSole Антоніо Дурбе каже: "Ми не використовуємо викопне паливо, яке можна порівняти з бензином, або електричною енергією. Це все чисто і безпосередньо сонячна енергія, зосереджена на зернах, нульове споживання енергії".
Засновники кажуть, що вони заощаджують близько 400 кілограмів CO2 в кожній тонні смаженої кави і кажуть, що це життєво важлива ситуація в нинішніх випадках.
Тепер фірма виготовляє свій особистий ростер та продає його в Інтернеті.
Джерело: https://thewall.fyi/italian-coffee-company-using-solar-energy-to-roast-beans/
Троє співзасновників місії витратили майже шість років на розвиток екологічно чистого методу використання сонячної енергії.
Даніеле Томмі є одним із засновників PuroSole:
"Ми нагріваємо каву, а не обертовий кошик чи повітря в ньому", - каже він.
"Це сама кава нагрівається, сонячні промені потрапляють на кавові зерна, нагрівають їх і викликають нагрівання навколишнього повітря".
"Але, по суті, найтепліша частина всього цього – це самі зерна".
PuroSole прагне різко знизити вартість великих термодинамічних установок і розробив невеликий моторизований відбивач, який, за їхніми словами, є повністю самодостатнім.
Інженер-електронік і співзасновник PuroSole Антоніо Дурбе каже: "Ми не використовуємо викопне паливо, яке можна порівняти з бензином, або електричною енергією. Це все чисто і безпосередньо сонячна енергія, зосереджена на зернах, нульове споживання енергії".
Засновники кажуть, що вони заощаджують близько 400 кілограмів CO2 в кожній тонні смаженої кави і кажуть, що це життєво важлива ситуація в нинішніх випадках.
Тепер фірма виготовляє свій особистий ростер та продає його в Інтернеті.
Джерело: https://thewall.fyi/italian-coffee-company-using-solar-energy-to-roast-beans/